https://www.high-endrolex.com/10 Література | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Література

25.03.2010
НУЦЗУ

Видано навчальний посібник «Основи управління в органах і підрозділах МНС України». Альбощій О.В., Болотських М.В., Кулєшов М.М., Калашніков О.О., Попов В.М., Рашкевич С.А., Рогозін А.С., Садковий В.П., Труш О.О., Шайхлісламов З.Р. Гриф “Рекомендовано МО

Навчальний посібник «Основи управління в органах і підрозділах МНС України». Автори: Альбощій О.В., Болотських М.В, Кулєшов М.М., Калашников О.О., Попов В.М., Рашкевич С.А., Рогозін А.С., Садковий В.П., Труш О.О., Шайхлісламов З.Р.
Гриф  “Рекомендовано МОН України як навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів”
(Лист від 29.09.09 № 1/11-8133).

 

Альбощій О.В., Болотських М.В., Кулєшов М.М., Калашніков О.О., Попов В.М., Рашкевич С.А., Рогозін А.С., Садковий В.П., Труш О.О., Шайхлісламов З.Р.
Основи управління в органах і підрозділах МНС України.
Навчальний посібник. / За ред. канд. психол. наук, доцента В.П. Садкового. – Х.: УЦЗУ, КП "Міська друкарня", 2009. – 370 с.


У навчальному посібнику розглянуто теоретичні основи управління та їх прикладні аспекти щодо органів і підрозділів МНС України. В ньому розкриваються зміст управління, функції, принципи та методи управлінської діяльності, основи прийняття управлінських рішень, основи прогнозування та моделювання в діяльності органів управління МНС. Важливе місце відводиться вимогам до особистості керівника служби цивільного захисту та оцінці його діяльності, основам кадрової політики, управлінню роботою з персоналом.
Навчальний посібник призначений для курсантів та студентів, які навчаються за напрямом „Цивільний захист”. Він також може бути корисним для керівного складу органів управління та підрозділів служби цивільного захисту.
 

Повернутися до списку новин

https://www.high-endrolex.com/10