https://www.high-endrolex.com/10 Література | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Література

25.03.2010
НУЦЗУ

Електронний підручник "Організація аварійно-рятувальних робіт". В.Г. Аветисян, Ю.М. Сенчихін, С.В. Кулаков, Ю.О. Куліш, В.В. Тригуб. За загальною редакцією В.П. Садкового.

Гриф МОН України “Затверджено як підручник для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямом підготовки «Пожежна безпека»” отримав електронний підручник «Організація аварійно-рятувальних робіт". Університет цивільного захисту України. (Лист від 12.06.09 № 1/11-4066).

Організація аварійно-рятувальних робіт.
В.Г. Аветисян, Ю.М. Сенчихін, С.В. Кулаков, Ю.О. Куліш, В.В. Тригуб.
За загальною редакцією В.П. Садкового.

У підручнику наведено поняття про надзвичайні ситуації та їх класифікація. Викладено основи професійної підготовки рятувальників, основні етапи та засоби механізації аварійно-рятувальних робіт. Розглянуто організацію аварійно-рятувальних робіт в зоні хімічного ураження, у разі руйнування будівель і споруд, дорожньо-транспортних подій, рятувальні роботи на воді. Висвітлено основи долікарської допомоги під час проведення аварійно-рятувальних робіт. Підручник містить 21 відеоролік та систему самотестування.
Рекомендовано для курсантів, студентів та слухачів навчальних закладів МНС України, практичних працівників пожежно-рятувальних підрозділів служби цивільного захисту МНС України, а також може бути корисним викладачам навчальних закладів МНС України.

Повернутися до списку новин

https://www.high-endrolex.com/10